Life: Politiek wordt interessant met Borgen

Series kijken, het kan zo verslavend zijn. Voor het laatste seizoen van Dexter moet ik helaas nog geduldig wachten, maar misschien is het verhaal van Dexter daarna ook wel weer mooi geweest.

Gelukkig, ben ik ondertussen verslaafd aan een nieuwe serie, genaamd Borgen. De Deense hitserie draait om politiek leider Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen), die onverwachts verkozen wordt tot eerste vrouwelijke premier van Denemarken. Centraal staat ook hoe Birgitte een balans moet bewaren tussen haar privéleven en haar nieuw verworven macht. Niet alleen op die van haar, ook de ambitieuze journaliste Katrine en de cynische spindoctor worden geconfronteerd met professionele en persoonlijke dilemma’s. De serie vertelt het verhaal achter de politieke schermen; chantage, bedrog, machtsmisbruik, afgunst, liefde en haat, carrière en gezin. De dramaserie maakt politiek interessant en aantrekkelijk. Iets wat toch bijzonder is. Ik vind politiek niet zo snel aantrekkelijk namelijk. Ik was dan ook niet de eerste die vol verwachting aflevering 1 startte. Maar na aflevering 1 wilde ik alleen maar meer!  Een nieuwe verslaving is geboren.

Over series gesproken, voor het laatste nieuws over jouw favoriete tv-series kun je altijd op SERIEVISIE terecht. Maar ook voor recensies, leuke achtergrondverhalen, video’s en informatie over de acteurs en actrices ontbreken daar niet. SERIEVISIE is hét online series magazine van Nederland.

Borgen:

borgen01_hrw2borgen1Aan welke serie ben jij verslaafd?

Liefs,♥
Daphna

Advertenties

5 thoughts on “Life: Politiek wordt interessant met Borgen

  1. Mijnserie.nl is ook goed!
    En ik ben he-le-maal verslaafd aan New Girl op het moment. Helaas alweer de laatste aflevering gezien, dus moet nu op het nieuwe seizoen wachten. Hetzelfde geldt voor Hawaii Five-0, Person of Interest, Switched at Birth, Bones, Cougar Town, Girls en Once Upon A Time. Verslaafd aan series? Nee hoor ghehe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s