Yoghurt en koffie. Een prima combi.

Als ik niet aan het hardlopen ben, dan..Tja wat doe ik dan eigenlijk? Genoeg andere dingen hoor, alleen die marathon die ik in april wil gaan lopen beheerst op dit moment gewoon mijn leven. Oké, dit klinkt erg dramatisch. Is het ook.

Tijd om een dagje niet aan die marathon te denken, met vriendlief bezocht ik Utrecht.

Ik houd van deze bruisende, sfeervolle stad. Lekker centraal gelegen, niet te groot en niet te klein, leuke winkeltjes, kroegen en betaalbare eettentjes. Eerst doken we de jaarbeurs in voor de webwinkelvakdagen om o.a. te luisteren naar een zeer interessante lezing van Cynthia Schultz van de MissLipglossblog. Daarna was er tijd voor koffie. En als ik in Urecht ben dan moet ik gewoon even langs the Village Coffee & Music. Een hippe, sfeervolle espressobar in het centrum van Utrecht. Met inderdaad koffie en muziek. Hier had vriendlief totaal geen problemen mee, want hij heeft namelijk het koffievirus onder de leden. Voor de mensen die niet weten wat het koffievirus inhoudt, laten we het erop houden dat het ernstig is. Je komt er zeker niet met een kuurtje vanaf. Of ik al besmet ben? Ze zeggen van wel. Ik weet van niets.
the village coffee and music

 

 

 

 

 

Nu kan ik een mezelf een hele dag vermaken in the Village, maar dat deed ik niet. En van de ene heerlijkheid belandden we in de andere heerlijkheid. Yoghut Barn. Bij Yoghurt Barn draait alles om (je raadt het al) yoghurt! Biologische yoghurt welteverstaan. Je kan je eigen combi samenstellen met yoghurt en andere verleidelijke ingrediënten. Als je niet kan kiezen zijn er ook de specials zoals:

Crazy Cookie

Crazy Cookie– Aan alle kanten worden je smaakpapillen gek gemaakt. Het knapperige van Bastogne, het zachte van kaneel, het zoete van honing en het friszure van kiwi… Let’s go crazy!

 

 

 

 

Brownie Bango

Brownie Bango– Do the Bango! Brownie is natuurlijk altijd goed, maar deze Bango heeft een verrassing voor je in petto: de fijne smaak van frisse mango. Voel je vrij om je te laten gaan…

 

Energy Explosion

Energy Explosion– Snel energie nodig? Fiets dan even langs Yoghurt Barn voor deze boost, dan weet je zeker dat het ritje terug een stuk sneller gaat.

Merry Berry

 

 
Merry Berry– Wie wordt er niet vrolijk van zomers fruit? Zelfs op een regenachtige dag ga je zonnig over straat. Enjoy!

 

 

(foto’s + tekst van de yoghurtbarnwebsite)

Nu is het natuurlijk de bedoeling dat jouw yoghurt super gezond moet zijn, maar ik wilde er chocola in. Veel chocola. Het liefst eigenlijk brownies. Brownies in je yoghurt. Ja! Het kan gewoon daar. I’m in love!
Vriendlief pakte het daarin tegen ‘gezonder’ aan met de warme appel, rozijnen en kaneel. Ook lekker. En de koffie trouwens ook.
IMG_3907IMG_3908

 

 

 

 

 

 

 

Mijn dagje Utrecht was geslaagd. Tot snel.
Wat is jouw favoriete plek in Utrecht?

Liefs,♥
Daphna

2 thoughts on “Yoghurt en koffie. Een prima combi.

  1. Pingback: Kusmi Tea | burgertrut

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s