Oreo koekjes!

Oreo koekjes, draaien, likken, dippen en OPETEN!
Je weet wel die kleine ronde Amerikaanse koekjes met een zoete vulling ertussen.
En wat is er nou lekkerder dan je eigen Oreo’s te produceren?

Oreo koekjes, mmmmmm

Samen met een dametje van zoet gingen we aan de slag in de keuken.

Met hemelse ingrediënten zoals bijvoorbeeld chocola kon het ook onmogelijk niet lekker worden. En als we dan toch ‘slecht’ bezig zijn, dan maken we het graag ook extra lekker! Dus nog wat extra cacao en suiker erbij graag.

Nu zijn oreo koekjes rond van vorm, onze eigen geproduceerde ‘Oreo koekjes’ zijn uiteindelijk ovaal geworden. We hadden niet trouw het oreodeeg elk kwartier in de koelkast omgedraaid. Nou eigenlijk hadden we wel elk kwartier de rol omgedraaid, maar dit deden we onafhankelijk van elkaar, dus ja….uiteindelijk bleef het deeg drie uur op dezelfde kant liggen. Het dametje van zoet wilde haar koekjes nog exclusiever maken door van de ovale vorm een ster te maken. De mening over het succes hiervan is nog steeds een discussiepunt. De mening over het uiteindelijke smaakresultaat ligt redelijk op een lijn. Geslaagd!

Dus, draai eerst de helften van elkaar, lik eraan, doop ze in de melk en eet ze daarna op!

Wil jij ook van die heerlijke Oreo koekjes bakken en heb je het geduld hiervoor?

Klik hier voor het recept. Succes!

Liefs♥,
Daphna

draaien, likken, dippen en ….Opeten!

Advertenties

3 thoughts on “Oreo koekjes!

  1. “Dus, draai eerst de helften van elkaar, doop ze in de melk, lik eraan en eet ze daarna op!”

    Ik ben scherp.. Eerst likken daarna dippen toch :p

    Prachtig resultaat die ster oreo’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s