Rue des Crêpes- Food & fashion event

Voor iedereen die gek is op lekker eten, shoppen en een drankje doen aan een picknicktafel kon zijn geluk niet op afgelopen zondag.
Van sommige events word je gewoon heel blij. Zo werd ik dat zondag van Rue de Crêpes, een nieuw Fashion en Food event in de Pannekoekenstraat in Rotterdam. Het was stralend weer, er hing een gezellige sfeer, er waren veel leuk aangeklede kraampjes met mooie spullen en merken. Ik wilde alles hebben hebben hebben.
Dat ging natuurlijk niet, maar bij een aantal kraampjes kon ik het echt niet laten.

Neem nu het kraampje van Fashionine.nl, twee vrolijke meiden stonden vol trots de spulletjes te verkopen. Mooie sieraden, tassen en andere accessoires. Ik werd er helemaal vrolijk van en scoorde twee mooie armbandjes.
Een van de meiden vertelde mij dat ze eindelijk haar droom achterna was gegaan en een online webshop was begonnen. Hoe gaaf is dat! Die stap durven zetten en je gevoel volgen. Voor haar kwam begin 2012 een droom uit en dat ze trots was zag je aan alles. Fashionine.nl staat 23 september op de Swan Market in Rotterdam en dat is zeker een bezoek waard.

Fashionine.nl

fashionine.nl

fashionine.nl

Verder kocht bij Be Classy een jurkje wat ik niet kon laten liggen. Neem hier ook een kijkje op de facebookpage, maar pas op…het maakt je hebberig.

dress| Be classy armbandjes| Fashionine.nl Riem| Fashion is a drug

Bij Fashion is a drug gingen de zaken ook erg goed. Helaas werd het jurkje dat ik zag hadden net door iemand anders gekocht en de oh zo mooie slippertjes hadden ze niet meer in mijn maat. Met een riem en een ‘goodiebag’ voelde het resultaat toch als geslaagd daar.

Na het onderdeel fashion was het tijd voor het onderdeel food. Omdat vriendlief van de koffievoorziening was op deze markt, wist hij mij te vertellen waar ik de lekkerste zoete dingen kon nuttigen. Het taartenkraampje was ontdekt. Yeaaah ☺ Deze dame van zoet vertelde dat ze tot half 4 in de nacht doorgebakken had. Wie vers wil, kan vers krijgen. Dit herkende ik! Het bakvirus had ook haar getroffen haha.

Komt er een tweede Rue de Crêpes is nu natuurlijk de vraag? Misschien een wintereditie? We zullen het zien. Mijn zondag was in ieder geval geslaagd.

Liefs♥,

Daphna

goodiebag|fashion is a drug

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s