Fast, fresh, simple | Donna Hay

Een paar weken geleden kochten we het kookboek Fast, Fresh en Simple van de Australische kok Donna Hay. Dit prachtige boek, wat er ook nog eens aantrekkelijk uitziet, is gewoon geweldig!
Geloof me, dit is niet gewoon zomaar een kookboek. Dit boek doet wat het belooft. Fresh, fast en simple. Van die drie eenvoudige woorden word je gewoon blij.

Kookboek, Fast, Fresh en simple. 29,95 euro

Het boek is opgebouwd in drie delen:

Fast, voor diegene die grootse resultaten willen zien in weinig tijd.
Fresh, over het bereiden van klassiekers zonder al te lange voorbereidingen.
Simple, hoe je met verse ingrediënten en een paar kant-en-klare basisproducten (jaa, zo simpel inderdaad) gerechten met succes kunt maken!

 

Meer dan 160, originele, niet al te moeilijke, verse smaken en simpele achter-de-handjes voor elke dag en iedere gelegenheid recepten. Zo steel je gewoon elke avond de show.

Maar….eerlijk is eerlijk…De foto’s van de gerechten zijn echt een kunstwerkje om te zien. Door de frisse, lichtblauwe achtergrond ziet elk gerecht er aantrekkelijk en mooi uit, maar zo eindigt het na alle waarschijnlijkheid niet op je bord. Maar, dat vinden wij helemaal niet erg. Waar Donna misschien een half uur over doet, daar doen wij een uur over. Het gerecht op je bord komt misschien niet helemaal overeen met de afbeelding in het boek, er ligt wel een ‘culinair’ smakelijk gerecht op.

Kipburger met gerookte chilli

Open quiche met geitenkaas en tomaat, uit het boek

Wat trouwens ook erg handig is alle producten die gebruikt worden zijn goed verkrijgbaar bij een supermarkt en als je niet weet wat er met bepaalde ingredienten zijn kun je ze opzoeken in een woordenlijst.

“En Daph, heb je er ook al iets uit gekookt?”
“Maar natuurlijk! Gisteravond een open quiche met geitenkaas en tomaat..Jammieee!.”

Daadwerkelijk op mijn bord. Het was heerlijk!
Had helaas geen gele cherrytomaten.

Bon apetit

Liefs ♥,

Daphna

Advertenties

2 thoughts on “Fast, fresh, simple | Donna Hay

  1. Pingback: Geroosterde pompoensoep | burgertrut

  2. Pingback: Gegrilde kip met gekarameliseerde balsamicotomaatjes | burgertrut

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s